Politika privatnosti

U Music Intermezzo, na web adresi ili web lokaciji www.musicintermezzo.com, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših korisnika. Ovaj dokument Politike privatnosti sadrži vrste informacija koje sakuplja i skladišti Music Intermezzo kao i kako se one koriste.

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili vam je potrebno više informacija o našim Politikama privatnosti stojimo vam na raspolaganju i slobodno nas kontaktirajte na musicintermezzoofficial@gmail.com.

SAGLASNOST

Koristeći naš vebsajt, vi prihvatate našu Politiku privatnosti i slažete se sa svim njenim uslovima.

Interpretacija i definicije

Interpretacija

Reči koje počinju velikim slovom, imaju značenja definisana sledećim uslovima.

Sledeće definicije će imati isto značenje bez obzira da li se koriste i pojavljuju u jednini ili množini.

Definicija

U svrhu korišćenja ove Politike privatnosti:

 • Vi ili ti odnosi se na osobu koja koristi ili pristupa našem vebsajtu, ili kompanija, ili drugi pravni entitet u čije ime ili u čijem svojstvu takva individua pristupa ili koristi vebsajt, po potrebi.
 • Music intermezzo (u ovom sporazumu dalje odnosi se na reči „Mi“, „nas“ ili „naši“, ) i odnosi se na www.musicintermezzo.com.
 • Nalog se odnosi na jedinstveni nalog koje je napravljen da biste mogli da pristupate našem vebsajtu ili delovima naše usluge.
 • Vebsajt se odnosi na ime Music intermezzo, kojem može da se pristupi na web adresi www.musicintermezzo.com
 • Usluga se odnosi na vebsajt.
 • Pružalac usluga odnosi se na svako fizičko ili pravno lice koje obrađuje podatke u ime Music intermezzo-a. Odnosi se na kompanije trećih strana ili pojedince zaposlene u Music intermezzo da bi se olakšala usluga, pružila usluga u ime vebsajta, izvršavaju usluge povezane sa vebsajtom ili da pomognu u analizi kako se vebsajt ili usluge vebsajta koriste.
 • Usluga društvenih medija treće strane odnosi se na bilo koji vebsajt ili bilo koju društvenu mrežu putem koje se korisnik može prijaviti ili otvoriti nalog za korišćenje usluge ili vebsajta.
 • Lični podaci – su sve informacije koje se odnose na identifikovanog ili prepoznatljivog pojedinca
 • Kolačići (eng. Cookies) – su male datoteke koje se na vašem računaru, mobilnom uređaju ili bilo kom drugom uređaju postavljaju na veb lokaciji, a sadrže detalje vaše istorije pregledavanja na toj veb lokaciji među mnogim njenim korišćenjem. Kolačići su obično male tekstualne datoteke, s obzirom na ID oznake koje se čuvaju u direktorijumu pregledača ili podmapama programa. Kolačići se kreiraju kada pregledač koristite da biste posetili veb lokaciju koja koristi kolačiće da bi pratili vaše kretanje na veb lokaciji, pomogli da nastavite gde ste stali, upamtili registrovanu prijavu, izbor tema, podešavanja i druge funkcije prilagođavanja. Veb lokacija skladišti odgovarajuću datoteku (sa istom ID oznakom) u onu koju su postavili u vašem pregledaču i u ovoj datoteci mogu pratiti i čuvati informacije o vašim kretanjima na veb lokaciji i sve informacije koje ste mogli dobrovoljno davati tokom posete veb lokaciji, kao što je e-pošta adresa.
 • Uređaj – označava bilo koji uređaj koji može pristupiti vebsajtu, kao što su računar, mobilni telefon ili digitalni tablet.
 • Upotreba podataka – odnose se na podatke prikupljene automatski, bilo generisane korišćenjem usluge, vebsajta ili same usluge, same infrastrukture vebsajta (na primer, trajanje posete stranici).

Informacije koje prikupljamo

Lični podaci koji su traženi da predate, kao i razlozi zašto se od vas traži da nam ih predate, objasniće vam se u trenutku kada od vas tražimo da date svoje lične podatke.

Ukoliko nas direktno kontaktirate, možda možemo dobiti dodatne informacije o vama, kao što su vaše ime, adresa e-pošte, telefonski broj, sadržaj poruke i / ili prilozi koje nam možete poslati i sve druge informacije koje odlučite da date.

Kada se registrujete za nalog, možemo tražiti vaše kontakt podatke, uključujući stavke kao što su ime, ime kompanije, adresa, adresa e-pošte i telefonski broj.

Komentari

Kada posetioci ostave komentare na vebsajtu, prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare, kao i IP adresu posetioca i niza karaktera korisničkog agenata pregledača(“browser user agent string”.eng) kako bi pomogli u otkrivanju neželjene pošte.

Anonimizirani niz kreiran iz vaše adrese e-pošte (koji se takođe naziva hash) može se dostaviti usluzi Gravatar da vidi da li ga koristite. Politika privatnosti usluge Gravatar dostupna je ovde: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, slika vašeg profila vidljiva je javnosti u kontekstu vašeg komentara.

Mediji

Ako slike učitavate na veb lokaciju, izbegavajte prenošenje slika sa uključenim podacima o lokaciji (EKSIF GPS). Posetioci veb lokacije mogu da preuzmu i izvuku bilo koje podatke o lokaciji sa slika na veb lokaciji.

Ugrađeni sadržaj sa drugih vebsajtova

Članci na ovom vebsajtu mogu da sadrže ugrađeni sadržaj (npr. Video snimci, slike, članci itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih vebsajtova ponaša se na isti način kao da je posetilac posetio drugi vebsajt.

Ovi vebsajtovi mogu da prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, ugrađuju dodatno praćenje treće strane i prate vašu interakciju sa tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije sa ugrađenim sadržajem ako imate nalog i prijavljeni ste na toj veb lokaciji.

Kako koristimo vaše podatke

Informacije koje prikupljamo koristimo na različite načine, uključujući i da:

 • Obezbedimo, upravljamo i održavamo naš vebsajt
 • Poboljšamo, personalizujemo i proširimo naš vebsajt
 • Razumemo i analiziramo kako vi koristite naš vebsajt
 • Razvijamo nove proizvode, usluge, funkcije i funkcionalnosti
 • Komuniciramo s vama, bilo direktno ili preko nekog od naših partnera, uključujući korisničku službu, kako bismo vam pružili ažuriranja i druge informacije koje se odnose na vebsajt i u marketinške i promotivne svrhe
 • Pošaljemo vam e-poštu
 • Pronađemo i sprečimo prevaru

Koliko dugo čuvamo vaše lične podatke

Mi čuvamo vaše lične podatke onoliko dugo koliko je potrebno. Koliko dugo čuvamo vaše lične podatke, zavisi od toga za šta ih koristimo, kao što je navedeno u ovoj politici privatnosti. Ako smo tražili vašu dozvolu za obradu vaših ličnih podataka i nemamo nikakvih drugih zakonskih osnova da nastavimo s tom obradom, a vi povučete dozvolu, izbrisaćemo vaše lične podatke.

Ako ostavite komentar, komentar i njegovi metapodaci zadržavaju se u nedogled. To je način da automatski možemo prepoznati i odobriti sve komentare koji se prate, umesto da ih držimo u redu za moderiranje.

Za korisnike koji se registruju na našem vebsajtu (ako postoje, ili ako postoji mogućnost za registrovanje) takođe čuvamo lične podatke koje daju u svom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu u svakom trenutku videti, uređivati ili brisati svoje lične podatke (osim promene svog korisničkog imena). Administratori vebsajta takođe mogu videti i uređivati te informacije.

Ako imate nalog na ovom vebsajtu ili ako ste ostavili komentare, možete tražiti da dobijete izvoznu datoteku ličnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Možete takođe tražiti da izbrišemo sve lične podatke koje imamo o vama. Ovo ne uključuje podatke koje smo dužni da čuvamo u administrativne, pravne ili bezbednosne svrhe.

Sigurnost vaših ličnih podataka

Naš tim radi na zaštiti vaših podataka i na osiguravanju sigurnosti i integriteta našeg vebsajta, platforme. Međutim, svi znamo da nijedan način prenosa putem Interneta i način elektronskog skladištenja ne mogu biti 100% sigurni. To znači da ne možemo garantovati apsolutnu sigurnost vaših ličnih podataka.

Sa kim delimo vaše lične podatke

Ponekad od vas možemo primiti pismo, e-poštu ili neki drugi oblik komunikacije za koji smatramo da je značajan za istoriju Music intermezzo-a.

Ne delimo vaše lične podatke sa drugim ljudima ili organizacijama koje nisu direktno povezane sa nama osim pod sledećim okolnostima:

 • Vaše podatke možemo deliti sa drugim ljudima i organizacijama koje pružaju usluge u naše ime, kao što su bavljenje prevođenjem teksta, lekture.
 • Možemo otkriti vaše lične podatke bilo kojoj agenciji za sprovođenje zakona, sudu, regulatoru, državnom organu ili drugoj organizaciji ako se od nas traži da ispunimo zakonsku ili regulatornu obavezu ili na drugi način da zaštitimo naša prava ili prava bilo koga drugog.
 • Možemo otkriti vaše lične podatke bilo kojoj drugoj organizaciji koja kupuje ili na koju prenosimo svu ili gotovo cijelu imovinu i poslovanje. Ako se ova prodaja ili prenos dogodi, uložićemo razumne napore da pokušamo da organizacija u koju prenosimo vaše lične podatke koristi da bude u skladu sa našom politikom privatnosti.
 • Komentari posetilaca mogu se proveravati putem automatizovane usluge otkrivanja neželjene pošte.

Nećemo deliti vaše lične podatke ni sa kim drugim za sopstvene marketinške svrhe, osim ako nemamo vašu dozvolu za to.

Neke naše veb stranice koriste društvene dodatke drugih organizacija (kao što je funkcija „Facebook preporuka“, „Instagram“,Tvitter-ova retveet funkcija, Google+ funkcija). Ove druge organizacije mogu primati i koristiti lične podatke o vašoj poseti našoj veb lokaciji. Ako pregledavate našu veb lokaciju, informacije koje prikupe mogu biti povezane sa vašim nalogom na njihovoj veb lokaciji. Za više informacija o tome kako ove organizacije koriste lične podatke, pročitajte njihove politike privatnosti.

Datoteke sa beleškama(“Log Files”.eng)

Music Intermezzo sledi standardni postupak upotrebe datoteka dnevnika(“log files”.eng). Ove datoteke evidentiraju posetioce kada posećuju veb lokacije. Sve hosting kompanije rade ovo i deo je analitike hosting usluga. Podaci prikupljeni datotekama dnevnika uključuju adrese internetskog protokola (IP), vrstu pregledača, dobavljača internetskih usluga (ISP), žig datuma i vremena, stranice upućivanja / izlaska i eventualno broj klikova. One nisu povezane sa bilo kojom informacijom koja se može lično identifikovati. Svrha informacija je analiza trendova, administriranje vebsajta, praćenje kretanja korisnika na vebsajtu i prikupljanje demografskih informacija.

Kolačići i druge tehnologije (eng. Cookies and Web Beacons)

Kolačić (koji se takođe naziva i veb kolačić, internetski kolačić, kolačić u internet pregledaču ili jednostavno kolačić) je mali deo podataka koji je poslat i sačuvan na korisnikovom računaru preko korisnikovog internet pregledača dok korisnik pregledava vebsajt. Music Intermezzo koristi kolačiće. Ovi kolačići na našem vebsajtu omogućavaju nam da prikupimo različite podatke i da pratimo vaše ponašanje prilikom pregledavanja, klikove na veze, vrstu vašeg uređaja, razne analitike o tome kako koristite i komunicirate sa našim vebsajtom. Ove tehnologije automatski prikupljaju podatke kada koristite i komunicirate s našim vebsajtom, uključujući ID-ove kolačića / uređaja, metapodatke, vreme učitavanja stranice, datoteke dnevnika i približnu lokaciju. Takođe interakcije sa funkcijama, Internet Protocol (IP) adresa, vrsta i postavke pregledača, sadržaj i veze (uključujući one trećih strana, kao što su dodaci za društvene mreže) sadržane na vebsajtu, datum i vreme korišćenja veb lokacije, informacije o konfiguraciji pregledača, preferencijama jezika i podacima o kolačićima, informacije o uređajima koji pristupaju veb lokaciji, uključujući vrstu uređaja, koji se operativni sistem koristi, postavke uređaja, ID-ove aplikacije, jedinstvene identifikatore uređaja, razne podatke i podatke o greškama. Sve ovo omogućava nam da vam pružimo bolje iskustvo na našem vebsjtu i da prikupimo, analiziramo i poboljšavamo performanse naše veb stranice i usluga. Takođe možemo prikupiti vašu lokaciju (IP adresu).

Za detalje o kolačićima koje koristimo pročitajte našu Politiku kolačića.

Za opšte informacije o kolačićima, molimo pročitajte “Šta su kolačići” .

Koliko dugo će kolačići ostati na mom računaru ili mobilnom uređaju?

Koliko vremenski kolačić ostaje na vašem računaru ili mobilnom uređaju zavisi od toga da li je kolačić „trajan“ ili „sesijski“. Kolačići sesije traju dok ne prestanete sa pregledavanjem, a trajni kolačići traju dok ne isteknu ili budu izbrisani. Većina kolačića koje koristimo su postojani i ističu između 1 minuta i dve godine od datuma preuzimanja na vaš uređaj. Pogledajte dole u nastavku o tome kako kontrolisati kolačiće za više informacija o uklanjanju pre njihovog isteka.

Kako kontrolisati kolačiće?

Možete da kontrolišete i upravljate kolačićima na različite načine. Imajte na umu da uklanjanje ili blokiranje kolačića može negativno uticati na vaše korisničko iskustvo kao i da neki delovi našeg veb sajta možda više nećete moći da u potpunosti budu dostupni.

Većina internet pretrživača automatski prihvata kolačiće, ali možete da izaberete da li želite da prihvatite kolačiće preko kontrola internet pregledača, koje se obično nalaze u meniju „Alati“ ili „Opcije“ ili ”Podešavanja” internet pregledača.

‘Kolačići’ podešavanja:

Za više informacija o tome kako da promenite podešavanja internet pregledača ili kako da blokirate, upravljate ili filtrirate kolačiće možete da pronađete u datoteci za pomoć pregledača ili preko sledećih veb lokacija: www.allaboutcookies.org.

Imajte na umu da ako koristite postavke pregledača za blokiranje svih kolačića, možda nećete moći da pristupite ili koristite sve ili delove ili funkcije našeg vebsajta.

Pravila o privatnosti za oglašavačke partnere

Oglasni serveri ili reklamne mreže trećih strana koriste tehnologije poput kolačića, JavaScript ili veb Beacon koji se koriste u njihovim oglasima i vezama koje se pojavljuju na Music Intermezzo, a koje se šalju direktno na pregledač korisnika. Oni automatski primaju vašu IP adresu kada se to dogodi. Ove tehnologije se koriste za merenje efikasnosti njihovih reklamnih kampanja i / ili za personalizaciju reklamnog sadržaja koji vidite na veb lokacijama koje posećujete.

Imajte na umu da Music Intermezzo nema pristup ili kontrolu nad ovim kolačićima koje koriste treći oglašivači.

Politika privatnosti trećih strana

Music Intermezzo’s Politika privatnosti ne odnosi se na ostale oglašavače ili vebsajtove ili usluge koje koristimo. Stoga vam savetujemo da se za detaljnije informacije obratite odgovarajućim Politikama privatnosti ovih trećih oglašavačkih servera. Može da obuhvati njihovu praksu i uputstva o tome kako da odustanete od određenih opcija.

Softverske usluge / softver trećih strana koje koristimo na vebsajtu i linkovi ka njihovim Politikama privatnosti:

Naziv/ImeVrsta servisa/softveraPolitike privatnosti
WordPressCMShttps://wordpress.org/about/privacy/
GoDaddy HostingHostinghttps://uk.godaddy.com/legal/agreements/privacy-policy?target=_blank
webbunnyCDNhttps://bunnycdn.com/privacy
FacebookSocial Networkhttps://www.facebook.com/privacy/explanation
InstagramSocial Networkhttps://help.instagram.com/519522125107875
G-mailGoogle mail servicehttps://policies.google.com/privacy?hl=en-US
Yoast SEOWordPress pluginhttps://yoast.com/privacy-policy/
Akismet Anti-SpamWordPress pluginhttps://automattic.com/privacy/
PolylangWordPress pluginhttps://polylang.pro/privacy-policy/
Loco TranslateWordPress pluginhttps://localise.biz/info/privacy
Smart Slider 3WordPress pluginhttps://nextendweb.com/privacy-policy/
UpdraftPlus – Backup/RestoreWordPress pluginhttps://updraftplus.com/data-protection-and-privacy-centre/
Google AnalyticsGoogle Analyticshttps://policies.google.com/privacy?gl=RS&hl=sr
Google FontsGoogle Fontshttps://policies.google.com/privacy?gl=RS&hl=sr
Cookie NoticedFactoryhttps://dfactory.eu/products/cookie-notice/

Možete da onemogućite kolačiće putem vaših pojedinačnih opcija pregledača. Da biste saznali detaljnije informacije o upravljanju kolačićima sa određenim veb pregledačima, možete ih pronaći na odgovarajućim vebsajtovim internet pregledača.

‘Kolačići’ podešavanje:

Za više informacija o tome kako da promenite podešavanja pregledača ili kako da blokirate, upravljate ili filtrirate kolačiće možete da pronađete u datoteci za pomoć pregledača ili preko sledećih veb lokacija: www.allaboutcookies.org.

CCPA Prava privatnosti

Prema CCPA, između ostalih prava, kalifornijski potrošači imaju pravo na:

Zatražite da preduzeće koje prikuplja lične podatke potrošača otkriva kategorije i specifične delove ličnih podataka koje je preduzeće prikupilo o potrošačima.

Zatražite da preduzeće izbriše sve lične podatke o potrošaču koje je preduzeće prikupilo.

Zatražite da preduzeće koje prodaje lične podatke potrošača, a ne da prodaje lične podatke potrošača.

Ako podnesete zahtev, imamo vam mesec dana da vam odgovorimo. Ako želite da iskoristite bilo koje od ovih prava, kontaktirajte nas.

Prava na zaštitu podataka

Želeli bismo da se uverimo da ste u potpunosti svesni svih svojih prava na zaštitu podataka. Svaki korisnik ima pravo na sledeće:

Pravo na pristup – Imate pravo da tražite kopije vaših ličnih podataka. Za ovu uslugu možemo da vam naplatimo malu naknadu.

Pravo na ispravku – Imate pravo da tražite da ispravimo bilo koje podatke za koje smatrate da su netačni. Takođe imate pravo da tražite da ispunimo informacije za koje smatrate da su nepotpune.

Pravo na brisanje – Imate pravo da zahtevate da obrišemo vaše lične podatke, pod određenim uslovima.

Pravo na ograničavanje obrade – Imate pravo da tražite pod određenim uslovima ograničavanje obrade vaših ličnih podataka.

Pravo na prigovor na obradu – Imate pravo prigovora na našu obradu vaših ličnih podataka, pod određenim uslovima.

Pravo na prenosivost podataka – Imate pravo da tražite da podatke koje smo prikupili prenesemo drugoj organizaciji ili direktno vama, pod određenim uslovima.

Ako podnesete zahtev, imamo vam mesec dana da vam odgovorimo. Ako želite da iskoristite bilo koje od ovih prava, kontaktirajte nas.

Informacije o deci

Drugi deo našeg prioriteta je dodavanje zaštite za decu tokom korišćenja interneta. Ohrabrujemo roditelje i staratelje da prate, učestvuju u i / ili nadgledaju i vode svoje aktivnosti na mreži.

Muzika Intermezzo svesno ne prikuplja nikakve lične podatke od dece mlađe od 13 godina. Ako mislite da je vaše dete pružilo ovakve informacije na našoj veb stranici, toplo vas ohrabrujemo da nas odmah kontaktirate i učinićemo sve napore da to brzo izvršimo. uklonite takve podatke iz naše evidencije.

Analitika

Mi koristimo Google Analitiku (“Google Analytics”.eng)Više o tome možete pročitati u nastavku.

Kako Google koristi informacije sa veb lokacija ili aplikacija koje koriste Google-ove usluge.

Mnogo vebsajtova i aplikacija koriste Google usluge da bi poboljšali svoj sadržaj i održali ga besplatnim. Kada integrišu naše usluge, ovi vebsajtovi i aplikacije dele informacije sa Google-om.

Na primer, kada posetite vebsajt koji koristi usluge oglašavanja kao što je AdSense, uključujući analitičke alate kao što je Google Analitika(“Google Analytics”.eng) ili ugrađuje video sadržaj sa YouTube-a, vaš veb pregledač automatski šalje određene informacije Google-u. Ovo uključuje URL stranice koju posećujete i vašu IP adresu. Takođe može postaviti kolačiće na vaš internet pregledač ili čitati kolačiće koji su već tamo. Aplikacije koje koriste Google usluge oglašavanja takođe dele informacije sa Googleom, kao što su ime aplikacije i jedinstveni identifikator za oglašavanje.

Google koristi informacije koje dele veb lokacije i aplikacije za pružanje naših usluga, održavanje i poboljšanje njih, razvijanje novih usluga, merenje efikasnosti oglašavanja, zaštitu od prevare i zloupotrebe i personalizovanje sadržaja i oglasa koje vidite na Googleu i na veb lokacijama naših partnera i aplikacije. Pogledajte Google-ovu Politiku privatnosti da biste saznali više o tome kako Google obrađuje podatke za svaku od ovih svrha i Google-ovu stranicu za Oglašavanje da biste saznali više o Google oglasima, kako se vaše informacije koriste u kontekstu oglašavanja i koliko dugo Google čuva te informacije.

Personalizacija oglasa

Ako je personalizacija oglasa uključena, Google će upotrebiti vaše podatke da bi vam učinio oglase korisnijim. Na primer, vebsajt koja prodaje brdske bicikle možda koristi Google-ove usluge oglašavanja. Nakon što posetite tu veb lokaciju, na drugom veb mestu možete videti oglas za brdske bicikle koji prikazuje oglase koje prikazuje Google.

Ako je personalizacija oglasa isključena, Google neće prikupljati ili koristiti vaše podatke za kreiranje profila oglasa ili prilagođavanje oglasa koje vam Google prikazuje. I dalje ćete videti oglase, ali oni možda neće biti toliko korisni. Oglasi se i dalje mogu zasnivati na temi veb lokacije ili aplikacije koju gledate, vašim trenutnim uslovima za pretragu ili na vašoj opšoj lokaciji, ali ne na vašim interesovanjima, istoriji pretrage ili istoriji pregledavanja. Vaše se informacije i dalje mogu koristiti u druge svrhe gore spomenute, kao što su mjerenje efikasnosti oglašavanja i zaštita od prevare i zloupotrebe.

Kada komunicirate sa vebsajtom ili aplikacijom koja koristi Google usluge, od vas će se možda tražiti da izaberete da li želite da vidite personalizovane oglase dobavljača oglasa, uključujući Google. Bez obzira na vaš izbor, Google neće personalizovati oglase koje vidite ako je isključeno podešavanje personalizacije oglasa ili je vaš račun neprikladan za personalizovane oglase.

Možete da vidite i kontrolišete koje informacije koristimo za prikazivanje oglasa tako što ćete posetiti podešavanja oglasa.

Kako možete kontrolisati informacije koje je Google prikupio na ovim veb lokacijama i aplikacijama

Evo nekih načina na koji možete kontrolisati informacije koje vaš uređaj deli prilikom posete ili interakcije sa veb lokacijama i aplikacijama koje koriste Google usluge:

 • Podešavanja oglasa pomažu vam da kontrolišete oglase koje vidite na Google uslugama (kao što je Google pretraga ili YouTube) ili na veb lokacijama i aplikacijama koje nisu Google i koje koriste Google usluge oglasa. Takođe možete da naučite kako se oglasi personalizuju, isključite se za personalizaciju oglasa i blokirajte određene oglašavače.
 • Ako ste prijavljeni na svoj Google nalog i u zavisnosti od podešavanja naloga, Moja aktivnost vam omogućava da pregledate i kontrolišete podatke koji su stvoreni kada koristite Google usluge, uključujući i podatke koje prikupljamo sa veb lokacija i aplikacija koje ste posetili. Možete da pregledavate po datumu i temi, i da izbrišete deo ili celu aktivnost.
 • Mnogo veb lokacija i aplikacija koristi Google Analitiku da bi razumeli kako posetioci sarađuju sa svojim veb lokacijama ili aplikacijama. Ako ne želite da se Google analitika koristi u vašem pregledaču, instalirate dodatak za pregledač Google Analytics možete da instalirate dodatak za pregledač Google Analitics. Saznajte više o Google analitici i privatnosti.
 • Anonimni režim u Chrome-u omogućava vam da pregledavate veb bez snimanja veb stranica i datoteka u pregledaču ili istoriji naloga (osim ako se ne odlučite prijaviti). Kolačići se brišu nakon što zatvorite sve anonimne prozore i kartice, a obeleživači i podešavanja se sačuvaju dok ih ne izbrišete. Saznajte više o kolačićima.
 • Mnogi pregledači, uključujući Chrome, omogućavaju vam da blokirate kolačiće drugih proizvođača. Takođe možete obrisati sve postojeće kolačiće iz vašeg pregledača. Saznajte više o upravljanju kolačićima u Chrome-u.

Promene u politikama privatnosti

Ako odlučimo da promenimo svoju politiku privatnosti, izmene ćemo objaviti ovde. Ako su promene značajne, možda ćemo odlučiti da svim našim registrovanim korisnicima pošaljemo nove detalje.

Naše kontakt informacije

Ako imate bilo kakvih pitanja o tome kako koristimo vaše lične podatke ili ako imate brige o tome kako se vaši lični podaci koriste, kontaktirajte nas putem e-maila musicintermezzoofficial@gmail.com.